2012-10-24 23:50:53• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Rák - Ez a nap nem lesz olyan könnyű és vidám

Napi horoszkóp október 25-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napra is érvényes, amire tegnap figyelmeztettelek. Egyrészt a Hold a Halak jegyében marad, ami lassú és meggondolt eljárást vár el tőled. Másrészt együttállásra kerül sor a Nap és Szaturnusz között. Ez ugyan a Skorpió jegyében játszódik le, de megvannak a kihatásai. Könnyen előfordulhat, hogy ma valaki ma akadályoz, kritizál, vagy bármi más módon kellemetlenkedik neked. Ha ez a helyzet, nem szabad „visszalőnöd”, ezen azt értem, hogy hangoskodva válaszolnod, vagy panaszt tenned. Szaturnusz fellépéseit le kell nyelni. Nincs más út. Az is lehetséges, hogy te fogsz magaddal rosszul bánni, és rossz jegyeket adsz magadnak. Légy elnéző önmagaddal! Mindent összevéve nagyszerű ember vagy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold ma is a Halak jegyében áll. Ez vidám hangulatot hoz neked. Sajnos a Nap Szaturnusszal találkozik. Ez garantáltan oda vezet, hogy olyan emberrel lesz dolgod, aki meglehetősen rosszkedvű. Ez még a főnököd is lehet, így kétszeresen is kellemetlen tud lenni. Bírd ki a munka végéig, akkor kárpótlást kapsz. Ekkor Merkúr és Vénusz igen közel kerülnek egymáshoz, és minden valószínűsége megvan annak, hogy a te életedben is történik valami. A mai csillagállás alatt megtörténhet, hogy olyasvalakivel találkozol, akit egy régebbi életedből ismersz, és folytatódik az, ami akkor elkezdődött.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold ma is a Halak jegyében marad. Ezenkívül a Nap Szaturnusszal találkozik. Ez félelmet kelt. A legtöbben azonban nem vallják be maguknak ezt a félelmet, hanem elkezdik magukat megváltoztatni például úgy, hogy másokról rosszat mondanak. Ha nem akarsz beleesni ebbe a méltatlan hibába, próbálj meg előítéletek nélkül találkozni az emberekkel. Indulj ki a legjobból! Minél barátságosabbnak mutatkozol, annál könnyebb lesz a délutánod.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Halak jegyében marad. Ez jó. Mindenesetre ez a nap nem lesz annyira könnyű és vidám. Ennek oka Szaturnusz, aki délelőtt a Nappal találkozik. Ez inkább az élet sötétebb, nehezebb oldalait hozza elő. Utána azonban ismét Merkúr és Vénusz vesznek karjaikba, és boldogságba ringatnak. Elfelejted gondjaidat, és minden bosszúságod elszáll.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap még rosszabban alakul. A Hold a Halak jegyében marad, ráadásul pedig a Nap Szaturnusszal lép kapcsolatba. Ez a nap a komoly, nehézkes embereké, azoké, akik mindenütt problémákat látnak, és ahol már úgyis van egy, még adnak hozzá egyet. Ez nem a te stílusod. Egy kis elgondolkodást és töprengést te sem tudsz azonban elkerülni. Ha ezt elfogadod, belső békét és a higgadtság szép érzését fogod megtapasztalni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma a Halak jegyében marad, és ezzel jó kapcsolatban áll a te jegyeddel. Ez igen szórakoztató estét ígér. Merkúr és Vénusz közelebb kerülnek egymáshoz. Erről csak azt mondhatom neked, hogy a szerelem ez alatt a két csillag alatt olyan szép, akár a paradicsomban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap még rosszabb lesz. A Hold a Halak jegyében marad, ezenkívül a Nap Szaturnusszal találkozik. Lehet, hogy úgy fogod érezni, mintha súlyok lennének a lábadra kötve. Azzal is számolnod kell, hogy egyes emberek, akik szívesen megjátsszák magukat, szemrehányásokat tesznek neked. Még az is lehet, hogy pont főnököddel leszel „megáldva”, így viszonozni sem tudod a „kedvességét”. Egyszerűen nyeld le,és felejtsd el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma sok időre van szükséged, amit saját magadra tudsz fordítani. Szaturnusz és a Nap összetalálkoznak és kapcsolatra lépnek egymással. Ez mindig a belső vizsga ideje. Számodra a középpontban az áll, hogy önmagaddal foglalkozz. Eközben ma valami különlegeset fogsz felfedezni, mégpedig azt, hogy milyen erős vagy. Ez boldoggá tesz, és elhatározod, hogy ezt az erőt soha többé nem felejted el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ez lesz a legnehezebb napod. Egyrészt a Hold a Halak jegyében áll, ahol kedvezőtlen quadrát fényszöget zár be a te jegyeddel. Így nem mehetnek súrlódásmentesen tovább a dogok. Másrészt ma a Nap és Szaturnusz találkoznak. Ez embertársaidat különösen kritikussá teszi, és megfosztja őket humorérzéküktől. Jobb, ha ma nem akarsz tréfálkozni senkivel. Hamar félreértenék.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma Szaturnusz a Nappal viaskodik, a Hold pedig a Halak jegyében áll. Ez nem kedvező, ha valami új dologhoz akarsz hozzáfogni, vagy jelentős döntés előtt állsz. Ha azonban szabad vagy, akkor teljes nyugalomban kiélvezheted ezt a napot. Végre teljesen elengedheted magad, lustálkodhatsz, és közben új energiát tankolhatsz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A hangulati barométer ma még inkább a nehéz, melankolikus irányba csúszik el. Ennek oka, hogy a Nap és Szaturnusz a Skorpió jegyében találkoznak egymással. Szinte fogadhatsz rá, hogy valaki ma megpróbál keresztbe tenni neked, kritizál, szemrehányásokat tesz. A másik lehetőség az, hogy magad játszod Szaturnusz szerepét, és kikészíted önmagadat. Ügyelj ennek jeleire, és időben irányítsd más felé figyelmedet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma új fejlemények mutatkoznak. A puszta megfigyelés helyett vegyél részt az általános tolongásban. Ez bátorságot követel tőled, mert kissé természeted ellen való, de sokat profitálsz belőle, ha belemész. Ahelyett, hogy elhatárolnád magad, és annál maradnál, ami biztosnak tűnik számodra, és amit ellenőrizni tudsz, bújj ki a csigaházadból!

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: